Folkedans – nu starter sæson 2019/2020

FOLKEDANS – god motion til glad og livsbekræftende  musik.

Folkedans under i.f. mols starter dansen op mandag den 30. september 2019,  kl. 20.00 på Rødegaard, Karlshøjvej 5, Vistoft.

Der danses efterfølgende hver anden mandag i lige uger. DGI-underviser Asta Jensen, er den inspirerende og professionelle leder, som sammen med 5-6 dygtige spillemænd gør vore danseaftener til gode og festlige oplevelser.

Kom og vær med til at danse folkedans, det er rigtig god motion til dejlig og livsbekræftende musik, godt for både legeme og sjæl, – første danseaften er man meget velkommen til bare at komme og se hvad det går ud på, denne aften er gratis. Prisen for at deltage hele sæsonen er 500 kr. (Klubkontingentet er indeholdt i prisen – så kun én betaling)
Der danses såvel danske som nordiske folkedanse. Musikken leveres af en gruppe dygtige og entusiastiske spillemænd, festligt og levende, – levende musik til levende mennesker. Alle kan deltage, – mød op og vær med til at føre en god, folkelig tradition videre. Der øves ikke til opvisning, – glæden ved at danse og det hyggelige samvær har topprioritet. Medbring kaffekurven, så vi kan hygge os med det i pausen.

Alle er velkommen såvel begyndere som øvede.