Bliv medlem

Er havkajak eller kajakpolo noget for dig?

IF Mols Kajakklub skyder sæsonen igang i Hornslet Svømmehal. Skal du være med? 

Havvandet er stadig koldt, så derfor har IF Mols kajakklub sat kajakkerne i vandet i Hornslet svømmehal. Der er træning fire gange i løbet af marts og april, og alle fra 15 år med lyst til vand, pagajer og leg er velkomme til at prøve kræfter med både havkajak og kajakpolo.

Kajakpolo
Som noget nyt tilbyder kajakklubben kajakpolo. Det er en blanding af vandpolo og basketball, og det giver en høj intensitet og kampgejst. Polokajakker er korte og nemme at vende, og IF Mols Kajakklub er så heldige at have fem polokajakker, som du er velkommen til at prøve i svømmehallen, før du beslutter dig for at være med på det nye kajakpolo-holdet,

Træningsdatoer

Kajakklubben har lejet Hornslet svømmehal d. d. 16. marts og d. 30. marts kl. 9.00 til 13.00 og igen d. 6. april og d. 27. april kl. 16.00 til 19.00

Vi kører samlet fra Knebelbro Havn en time før, dvs. hhv. kl. 8.00 og klokken 15.00. Du kan dog også vælge at møde op i svømmehallen.

Fra maj træner kajakklubben ved Knebelbro Havn.

Gratis prøvegang
Kajakklubben giver dig mulighed for at tilmelde dig én af de fire dage ganske gratis, så du kan se, om kajak er noget for dig.

Du tilmelder dig på IF Mols Kajakklubs Facebookside 

Har du herefter lyst til at fortsætte, skal du  melde dig ind i klubben.

 

 

 

Susanne Thomsen – nuværende medlem på 6. år i IFMols Kajak:

“For mig er IF Mols Havkajak: Dejlige mennesker, smil, latter og eventyrlige stunder på vandet!

Det er en lille og hyggelig klub, hvor vi har plads til alle, tager hensyn til hinanden og hjælpes ad!

Jeg holder især af vores ture; både kortere ture, måske med kaffe og kage eller madpakke på en strand undervejs og længere ture med overnatning i den smukke danske natur.

Om vinteren er det pragtfuld at kunne mødes i svømmehallen for at lege i kajakkerne, øve teknik og måske lære at rulle!”

Susanne Thomsen – April 2015

Der er pt frie pladser i klubben!

kajal svømmehalFor at blive medlem af IF Mols Kajak skal du bestå en frironingsprøve. Når du har bestået, får du fri adgang til kajakkerne.

Der er frironingskurser i løbet af hele sommeren. Du kan tilmelde dig til et frironingskursus under “Tilmelding Kajak”.  Spørg instruktørerne, hvornår der er mulighed for frironing.

Frironingskurset starter fx i Hornslet Svømmehal, hvor du får lært at redde dig selv og andre i kajak, samt grundlæggende roteknik.

Selve frironingsprøven foregår i Knebel Vig i maj/juni:

Du skal kunne svømme 150m med og 150m uden en kajak. Herefter skal du vise at du kan redde hhv dig selv og en makker i kajak.

Alle skal friroes hvert forår – også gamle medlemmer. De skal dog kun vise redningerne!-)

Først når du har betalt kontingent kan du deltage i kurser og få kode til Kajakhuset. Kontingent betales under “Tilmelding Kajak”

Se mere under “regler…”

Priser:
Fra 18 år: kr 800.- pr år (+ kr 400.- for frironingskursus det første år)
Under 18: kr 500.- pr år (+ kr 400.- for frironingskursus det første år)

Hvis du har din egen kajak og ikke skal bruge klubbens, koster medlemsskab kr 500.-

Skal du have din egen kajak opbevaret i skuret på havnen koster det kr 250.-