Formiddagsklubben

 

Velkommen til Formiddagsklubben i.f.mols.

 

Formiddagsklubben i i.f. mols er for dig, der ønsker at holde dig sund og i form og samtidig være en del af et fællesskab omkring træningen.

Flere formiddage om ugen har du mulighed for at træne og hygge dig med de andre medlemmer af Formiddagsklubben.

Du får god motion, uanset hvordan din form er, og du får chancen for at prøve forskellige former for træning.

 

I uge 36 – 2021 starter det nye program i Formiddagsklubben:

 

Mandag kl. 9-10.15: Naturtræning – Gåtur i Mols Bjerge hvor vi bruger terrænet til at komme i form. Her er der god mulighed for socialt samvær i den dejlige natur.

 

Tirsdag kl. 11.15-12.15: Senior Gymnastik – Let motion med simple øvelser for hele kroppen med fokus på udstrækning og styrke.

 

 

 

Onsdag kl. 8.30-10.30: Åben Hal & Cafe´- Der er kaffe på kanden og vi har mulighed for at bruge hallen til det der er stemning for. Det kunne fx være badminton, senior volley, curling, bordtennis og meget mere. Er man ikke lige til det aktive kan der også hygges med spil, strikketøj eller bare snakke. Der er mulighed for at købe kaffe og brød.

 

 

 

 

Torsdag kl. 10.15-11.15: Walking Fitness i Molshallen – Vi får pulsen op til musikkens rytme med skridt, jogging og hop på stedet. Ved at tilføje forskellige øvelser får vi trænet kroppens forskellige muskelgrupper.

 

Torsdag kl. 9-11: Stavgang – Gåtur i Mols Bjerge med eller uden stave. Et par hyggelige timer i godt selskab.

 

 

 

 

 

Fredag kl. 9-10: Pilates i Molshallen – Pilates er et system af stræk- og styrkeøvelser. Øvelserne styrker musklerne, gør dem udholdende og spændstige, giver bedre kropsholdning, smidighed og balance, forbinder krop og bevidsthed og gør skikkelsen mere strømlinet.

Pris:

Fra 1. oktober koster det 79,- kroner om måneden at være medlem af Formiddagsklubben.

Er du medlem af Mols fysioterapi og træningscenter, er Naturtræning med i dette abonnement. Ønsker du at deltage i de andre aktiviteter i Formiddagsklubben, koster det 79,- kroner om måneden.

Er du medlem af Formiddagsklubben kan du få 20% rabat på dit abonnement hos Mols Fysioterapi & Træningscenter.

For yderlig info kontakt Lene Bach Kristensen på:

Mail: lenebachk@gmail.com eller mobil: 24414070