Formiddagsklubben

Formiddagsklubben holder ferie i juli måned!!!

 

Velkommen til Formiddagsklubben i.f.mols.

 

Formiddagsklubben i i.f. mols er for dig, der ønsker at holde dig sund og i form og samtidig være en del af et fællesskab omkring træningen.

Flere formiddage om ugen har du mulighed for at træne og hygge dig med de andre medlemmer af Formiddagsklubben.

Du får god motion, uanset hvordan din form er, og du får chancen for at prøve forskellige former for træning.

Formiddagsklubben:

 

Mandag kl. 9-10.15: Naturtræning – Gåtur i Mols Bjerge hvor vi bruger terrænet til at komme i form. Her er der god mulighed for socialt samvær i den dejlige natur. Vi mødes foran Molshallen på Lyngevej i Knebel.

 

Tirsdag kl. 11.15-12.15: Senior Gymnastik – Let motion med simple øvelser for hele kroppen med fokus på udstrækning og styrke.

 

 

 

Onsdag kl. 8.30-10.30: Åben Hal & Cafe´- Der er kaffe på kanden og vi har mulighed for at bruge hallen til det der er stemning for. Det kunne fx være badminton, senior volley, curling, bordtennis og meget mere. Er man ikke lige til det aktive kan der også hygges med spil, strikketøj eller bare snakke. Der er mulighed for at købe kaffe og brød. Indkørsel af Gl. Kirkevej og indgang på bagsiden af Hallen.

 

 

Torsdag kl. 9-11: Stavgang – Gåtur i Mols Bjerge med eller uden stave. Et par hyggelige timer i godt selskab. Vi mødes foran Molshallen på Lyngevej i Knebel.

 

 

 

 

Pris:

Det koster 79,- kroner om måneden at være medlem af Formiddagsklubben.

Er du medlem af Mols fysioterapi og træningscenter, er Naturtræning med i dette abonnement. Ønsker du at deltage i de andre aktiviteter i Formiddagsklubben, koster det 79,- kroner om måneden.

Er du medlem af Formiddagsklubben kan du få 20% rabat på dit abonnement hos Mols Fysioterapi & Træningscenter.

For yderlig info kontakt Lene Bach Kristensen på:

Mail: lenebachk@gmail.com eller mobil: 24414070